Digital bedriftspresentasjon

Er du nysgjerrig på Trainee Sør, men har ikke mulighet til å delta på ordinær bedriftspresentasjon?

Den 7. oktober 2020 holdt vi vår aller første digitale bedriftspresentasjon gjennom Zoom. Med på laget var daglig leder Anna Gunningberg som ledet presentasjonen, de daværende traineene Erik André Reime og Julian Gjestvang, samt tidligere trainee Pia Amalie Sundt.

Vi startet med en rask introduksjon av formålet med Trainee Sør, for å deretter intervjue traineer og alumni om erfaringer rundt rekrutteringsprosessen, traineehverdagen og oppgaver man kan få som trainee ute i våre medlemsbedrifter.


Informasjon om de som var med:

Erik André Reime har master i Industriell økonomi og teknologiledelse. Han hadde sin siste plassering i Nye Veier avdeling virksomhetsstyring, og var tidligere i avdelingen for teknologi og utbyggingsstrategi i Nye Veier og i PwC.
I dag arbeider han som rådgiver virksomhetsstyring i Nye Veier.

Julian Gjestvang har master i statistikk og anvendt sannsynlighet og i Trainee Sør jobbet han med kunstige nevrale nettverk i Agder Energi Kraftforvalting, i Sparebanken Sør med kunstig intelligens og igjen i Agder Energi Nett i siste plassering.
Han arbeider i dag som junior data scientist i Applica Consulting.
  
Pia Amalie Sundt har master i økonomi og ledelse, med fokus på industriell økonomi. Hun hadde sine traineeplasseringer i Agder Energi, Hennig Olsen Is og Siem Offshore.
I dag arbeider hun på Hennig Olsen Is som leder for Bærekraft.

Daglig leder Anna Gunningberg har jobbet i Trainee Sør i over 10 år, og er aktivt med i rekrutteringsprosessene hele året rundt.