kullbilde-2202

Nye traineer er godt i gang!

Ni nye traineer har nå 18 innholdsrike måneder foran seg, når de skal innom tre ulike virksomheter i Agder og jobbe seks måneder i hver virksomhet.

1. september startet ni nye masterutdannede traineer en ny hverdag i Trainee Sør-programmet. Nå venter 18 spennende måneder, fordelt på tre ulike virksomheter på Sørlandet. I tillegg venter kurs, mentorordning og muligheter for nettverksbygging. Totalt er det nå 26 traineer i ulike virksomheter på Sørlandet. Alle med ulik masterutdanning, men med felles motivasjon for næringsvekst. De gleder seg til å bringe inn ny kunnskap, nysgjerrighet og nye impulser til næringslivet.

Høstens traineer er (fra venstre i bildet):

Sondre Hammersbøen: Master i Informasjonssystemer, UiA. Bachelor i IT og Informasjonssystemer, UiA. Årsstudie bedriftsøkonomi.
Plassering: Kristiansand kommune, IT- Arkitektur og utvikling.

Tobias Øverli: Master Shift-Entreprenørskap og Innovasjon, UIA. Bachelor i Historie, UiA. Enkeltemner Multimediateknologi og design.
Plassering: Agder Energi, Fleksibilitet.

Kimberley Pallenschat: Master i Sosial- og Kulturantropologi, Universitetet i Hamburg, Bachelor i Sosial- og Kulturantropologi med Internasjonale Relasjoner, Universitetet i Exeter, GB.
Plassering: Agder fylkeskommune, Kulturturisme.

Kristian Johnsen: Master i Ledelse, Høyskolen Kristiania, Bachelor i markedsføringsledelse, fordypning prosjektledelse, BI.
Plassering: Agder fylkeskommune, Nytt fylkeshus.

Tone Buø: Master, bygg fra UiA. Fagretning Konstruksjonsteknikk, Vann & avløpsteknikk. Bachelor Byggdesign, UiA.
Plassering: Kristiansand kommune, By- og stedsutvikling.

Even Vehus: Master i Industriell økonomi, fordypning Risiko- og mulighetsledelse. Bachelor i mechatronic, fordypning robotikk og programmering.
Plassering: Agder Energi Vannkraft, Vedlikeholdsstyring.

Kine Reilo Mørch: Årsstudie HR, Master i innovasjon og kunnskapsutvikling, UiA. Bachelor i markedsføringsledelse, UiA.
Plassering: Universitetet i Agder, HR.

Berit Høisen: Master i Shift-Entreprenørskap og Innovasjon, Gründerskolen, UiO/University of Toronto. Bachelor i Ledelse, innovasjon og marked, UiT.
Plassering: Arendals Fossekompani, Bærekraft

(Ikke avbildet) Kjetil Pettersen: Master i økonomi og administrasjon, UiA. Bachelor i Økonomi og Administrasjon UiS.
Plassering: Hennig Olsen Is, Supplychain.