1img_0557

Lever i nuet

Christina beskriver seg selv på LinkedIn med at hun brenner for likestilling og mangfold i arbeidslivet. Engasjementet har gitt henne en unik stemme i samfunnsdebatten på Sørlandet, spesielt rettet mot studenters muligheter og trivsel.

Navn og alder:

Christina Kvernevik, 26 år. 

 

Hvor kommer du fra, og hva slags sted er det?

Født og oppvokst i Oslo på Holmlia. Nydelig plass med flotte turmuligheter, gård og kort avstand til Oslos flotteste strand. 

 

Utdanning:

Jeg har en bachelor i markedsføring og ledelse på UiA, med HR og organisasjonsutvikling som breddeårsenhet siste året. Fullførte deretter en master i samfunnskommunikasjon på samme universitet.

 

Hva jobber du med i din første plassering?

Min første plassering er i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) hvor jeg jobber i HR-seksjonen. Her har jeg varierte arbeidsoppgaver med alt fra internkommunikasjon, rekruttering, systematisering og masse annet spennende. 

 

Drømmeyrke som barn?

Drømmeyrket mitt som liten var krimetterforsker! Hadde nok en liten drøm om å bli en popstjerne som Hannah Montana også, men fraværende klang i stemmen satte en stopper for drømmen. 

 

Fritidsinteresser:

På fritiden liker jeg å lese bøker, se på serier, ha kvalitetstid med venner og familie og selvsagt bading hver søndag! 

 

Hvorfor søkte du Trainee Sør?

Jeg søkte Trainee Sør da jeg så på det som en unik mulighet for nye utfordringer og som en flott læringsarena med et solid støtteapparat rundt. Trainee Sør har et godt rykte og jeg måtte derfor sende inn en søknad hit, og er meget fornøyd med å få være en del av dette nettverket!

 

Hvordan opplevde du søknadsprosessen?

Søknadsprosessen var spennende men jeg opplevde det også som krevende. I en travel hverdag med blant annet masterskriving kunne det oppleves som litt tidkrevende, men med en åpen dialog fra Trainee Sør om hvordan prosessen så ut kunne jeg planlegge timeplanen min deretter. Alt i alt lærer du masse i søknadsprosessen som du kan ta med deg videre. 

 

Hadde du noen verv, deltidsjobb, utveksling eller andre gøye erfaringer i studietiden?

Da jeg først begynte som student hadde jeg spart opp penger og hadde bestemt meg for å ikke jobbe mitt første studieår da jeg heller ville fokusere på å lage meg gode studieteknikker, nyte studenttilværelsen og bruke god tid på å bli kjent med andre studenter. Men, etter to måneder fant jeg fort ut at jeg måtte ha noe arbeid ved siden av likevel da dette var noe jeg savnet. Jeg søkte derfor på et verv i Fadderstyret på UiA hvor jeg satt i 2 år før jeg fikk jobb på UiA for å jobbe med dette videre. Jeg har gjennom studietiden alltid hatt flere verv og jobber som blant annet har handlet om studiemiljøet, studentpolitikken, innholdsproduksjon, markedsføring og kommunikasjon. Å engasjere seg under studietiden tror jeg er kjempelurt! 

 

Hvor ser du deg selv og hva gjør du om 10 år?

Jeg er av typen som prøver å leve i nuet og er åpen for det meste for fremtiden. Hadde selvsagt ikke slått feil om jeg hadde tatt fallskjermlappen innen 10 år og har det som en hobby. 

 

Hvilken jobb kunne du ikke hatt?

Jeg har en skikkelig sensitiv luktesans så jeg kunne aldri jobbet i kloakksystemet, i fjøs eller på en søppeldynge. 

 

Hva gleder du deg mest til det neste året?

Det jeg gleder meg mest til det neste året er å tilegne meg mest mulig kunnskap, erfaringer og ikke minst få nye bekjentskap og venner. 

 

5 Kjappe enten/eller:

Strandferie eller fjellferie?
Hm, ja takk begge deler?

Katt eller hund?
Tør jeg si det høyt...? Ingen av delene.

Lese bok eller se film?
Lese bok!

Treningstøy eller dress/kjole?
Dress!

Kaffe eller te?
Kaffe, men kun om det er en mocca kaffe 😉