img_0899

Kommunikasjon og kreativitet i skjønn forening

Ann Cathrin har sin første traineeplassering hos Arendals Fossekompani. Med en bakgrunn i markedsføring og entreprenørskap, utforsker hun kommunikasjonsverdenen mens hun nyter sommeren på Sørlandet.

Navn og alder:

Ann Cathrin Langfeldt, 28 år.

 

Hvor kommer du fra, og hva slags sted er det?

Jeg er sørlending som er oppvokst på Lund i Kristiansand. Verdens beste sted å tilbringe sommeren på!

 

Utdanning:

Jeg har en bachelor i Markedsføring og ledelse ved UIA, og en master i forretningsutvikling og entreprenørskap fra NTNUs Entreprenørskole.

 

Hva jobber du med i din første plassering?

Er utplassert hos Arendals Fossekompani hvor jeg jobber med kommunikasjon. Hver dag er ulik, og jeg jobber med alt fra sponsorater og arrangement planlegging til innholdsproduksjon.

 

Drømmeyrke som barn?

Da jeg var liten var jeg helt sikker på at jeg skulle bli håndballproff. 

 

Fritidsinteresser?

Jeg elsker alt av aktivitet og sport, og syns det er veldig gøy å prøve nye ting. Så er jeg også veldig glad i å reise, gjerne med gode venner, men også alene.

 

Hvorfor søkte du Trainee Sør?

Jeg søkte Trainee Sør fordi jeg ser på det som en perfekt mulighet for å bli kjent med og utforske karriæremuligheter på Sørlandet. Så er det også en utrolig god måte å bygge nettverk i Agder, gjennom personer man møter på utplasseringene og dyktige traineer man møter i løpet av programmet.

 

Hvordan opplevde du søknadsprosessen?

Søknadsprosessen var omfattende og krevende, men jeg vil også si at den opplevdes veldig trygg og rettferdig. Gjennom søknad, intervju, tester og assesment følte jeg at jeg gikk mulighet til å vise frem hvem jeg er og bli godt kjent med Trainee Sør.

 

Hadde du noen verv, deltidsjobb, utveksling eller andre gøye erfaringer i studietiden?

På siden av masteren startet jeg min egen bedrift sammen med tre andre studenter. Bevare - en tosidig plattform av overskuddsvarer. Det var en virkelig berg- og dalbane med opp og nedturer, men også noe av det gøyeste og mest lærerike jeg har gjort.

 

Hvor ser du deg selv og hva gjør du om 10 år?

Om ti år til, da har jeg en jobb jeg kan fortsette å utfordre meg selv i. Så håper jeg at jeg har brukt ferier og fritid til å reise og oppleve verden.

 

Hvilken jobb kunne du ikke hatt?

Jeg kunne ikke hatt en jobb hvor jeg ikke møtte mennesker.

 

Hva skal til for at du trives på jobben?

Jeg er ekstremt nysgjerrig, og trenger en jobb hvor jeg kan være kreativ og utforske. Også er sosialt miljø veldig viktig for meg.

 

Hva gleder du deg mest til det neste året?

Det neste året gleder jeg meg til å prøve mange nye ting, utfordre meg selv og knytte nye relasjoner.

 

5 Kjappe enten/eller spørsmål om deg:

Middag eller dessert?
Middag

Jul eller påske?
Jul

Android eller iPhone?
Iphone

Gå eller sykle?

Melk eller juice?
Melk i kaffen