CroppedImage

Henter inspirasjon fra andres engasjement

Anette Hagelund (28) blir ikke bare inspirert av andres engasjement, hun har også et stort samfunnsengasjement selv. Hun har bein i nesa og står opp mot urettferdighet!

Navn: Anette Hagelund (giftet meg siden sist, ja!)                         

Alder: 28

Vokst opp: Strai, Kristiansand    

Bor nå: Tveit, Kristiansand

Utdanning – hvor og hva: Master i Statsvitenskap og ledelse, UiA. Bachelor i Statsvitenskap, UiA.

Arbeidsplass og oppgaver akkurat nå: Nå er jeg utplassert på fakultetet for kunstfag på UiA, hvor jeg jobber med en pilot for et studentmentorprogram. I tillegg har jeg litt forskjellige arbeidsoppgaver innen bærekraft og entreprenørskap. At jeg får jobbe med utformingen, innholdet og oppstarten av mentorprogrammet er både veldig spennende og gøy, og noe jeg absolutt ser behovet for. Piloten skal testes ut nå fra høsten av, så vi får håpe jeg har lagt til rette for gode resultater🤞🏻


Hvorfor søkte du Trainee Sør?

Åh, av flere grunner! For den unike muligheten til å prøve forskjellige roller og arbeidsplasser, skape nettverk og for de gode mulighetene til å utvikle og utfordre meg selv.

Hva engasjerer deg akkurat nå?

Inntil nylig var det all riggingen i forkant av bryllupet. Det har krevd en god del engasjement i det siste, men så ble det også himla bra også! Jeg er veldig opptatt av rettferdighet og lar meg lett engasjere om noen blir urettferdig behandlet.

Hva er du mest stolt av å ha oppnådd det siste året?

Uten tvil at jeg både kom i mål med masteroppgaven og fikk jobb i Trainee Sør!

Hva er det modigste du har gjort?

Det må vel bli strikkhopp i Zimbabwe og fallskjermhopp i Namibia

Hvem/hva vil du hylle, og hvorfor?

Her er det mange og mye som kan hylles, men folk som står opp for seg selv og tør si imot og ifra. De føler seg kanskje ikke alltid så sterke, men gjør det likevel! Det viser modighet og styrke, og det hyller jeg.

Hvor henter du inspirasjon i hverdagen? 

Gjennom andre og deres engasjement. Om det er hindringer de har møtt på, forsvart en vanskelig sak eller jobbet for rettferdig - så inspirerer det til å bli en enda bedre person!

Hva må du ha på arbeidspulten din? 

VANN! En kaffekopp, almanakk (ikke tenk på det), penn og ellers minst mulig. Klarer ikke jobbe med rotete pult!!

 

Hvilken jobb kunne du ikke hatt? 

Hmm, det har jeg aldri tenkt på... Men jeg tror det måtte være en jobb hvor en er altfor tett på mennesker i vanskelige situasjoner. Jeg hadde nok slitt med å distansere meg.

 

Hva gleder du deg mest til det neste året?

Definitivt til å se hvor denne reisen tar meg. Jeg er veldig spent på å se hvor jeg ender opp og hvordan jeg har utviklet meg. Gleder meg til reisen!

Sist – men ikke minst, nevn 3 gode grunner til å bli trainee i Trainee Sør!

  1. Muligheten til å prøve ut forskjellige arbeidsplasser
  2. Utvikle og utfordre deg selv
  3. Nettverksbygging