dsc_0354

Har et klart mål

Bjørnar Aabel (24) beskriver seg selv som ambisiøs og har et klart mål for sin karriere, men på hjemmebane er det den 1 måneder gamle dattera som er sjefen!

Navn: Bjørnar Aabel

Alder: 24

Vokst opp: Lillesand og Vennesla

Bor nå: Vennesla

Utdanning – hvor og hva: Uia, statsvitenskap bachelor, statsvitenskap og ledelse master

Arbeidsplass og oppgaver akkurat nå: HR-prosjekt og utredning i personalavdelingen i Kristiansand kommune. Jobber som prosjektstøtte opp mot prosjekt 4 i programmet flere i arbeid. Kommunen som arbeidsgiver ser på hvordan de gjennom sin egen organisasjon kan få flere unge inn i arbeid. Har også hatt hovedansvaret for personforsikringer til alle 10 000 ansatte, og behandler et politisk vedtatt verbalforslag om vårt interne arbeidsmarked - som omhandler ansatte som er økonomisk overtallig og skal plasseres andre steder i kommunen. 


Hvorfor søkte du Trainee Sør?

Jeg søkte Trainee Sør fordi det er en genial måte for unge nyutdannede å komme seg inn i arbeidslivet hvor man får prøvd seg i ulike bedrifter og knytter nettverk. Det er samtidig den arbeidsplassen som er mest utfordrende og som bidrar mest til utvikling. Å bli en del av Trainee Sør er samtidig en stor prestasjon og noe jeg hadde drømt om i flere år.

 

Hva engasjerer deg akkurat nå?

Det som engasjerer meg nå er lønnsforhandlinger og mulig streik i kommunal sektor (skrevet i mai 2022)

 

Hva er du mest stolt av å ha oppnådd det siste året?

Det er flere ting jeg er stolt over å ha oppnådd i det siste året. Men det er jeg mest stolt av er at jeg og min forlovede er blitt foreldre til ei lita perfekt jente som ble født 04.05 og det er det som opptar meg mest.

 

Hva er det modigste du har gjort?

Det modigste jeg har gjort er å bli far

 

Hvem/hva vil du hylle, og hvorfor?

Jeg vil gjerne hylle min far som alltid har vært der for meg, fulgt meg på fotballkamper, laget middag når jeg har kommet hjem og alltid tatt meg med på ting fra jeg var liten.

 

Hvor henter du inspirasjon i hverdagen? 

Jeg har et mål om å bli noe. Jeg er veldig ambisiøs, og jeg blir inspirert av tanken at jeg skal gjøre de hjemme stolte.  

 

Hva må du ha på arbeidspulten din? 

En pc, et glass med vann og en skrivebok.

 

Hvilken jobb kunne du ikke hatt? 

Postmann. Jeg har jobbet i posten under hele min utdannelse både bachelor og master, og er det en ting jeg skal aldri bli så er det postmann.

 

Hva gleder du deg mest til det neste året?

Jeg gleder meg veldig til å se hvor jeg skal ha min andre plassering! Også gleder jeg meg til å se den lille jenta mi utvikle seg i løpet av året.

 

Sist – men ikke minst, nevn 3 gode grunner til å bli trainee i Trainee Sør!

  1. .. Store faglige utfordringer
  2. .. Personlig og faglig utvikling
  3. .. Stort nettverk av både virksomheter og tidligere traineer.