dsc_0406

Full fart fremover

Silje Refsnes (31) er en multitasker på høyt nivå! Det er full fart i hverdagen, både privat og på jobb.

Navn: Silje Refsnes

Alder: 31 år

Vokst opp: Kristiansand

Bor nå: Kristiansand

Utdanning – hvor og hva: Master i Innovasjon og kunnskapsutvikling fra UiA, bachelor i Administrasjon og ledelse med fordypning i HR fra OsloMet, årsstudium i Samfunnsfag fra Menighetsfakultetet.

Arbeidsplass og oppgaver akkurat nå:

Nå er jeg i Kristiansand kommune, i programmet Flere i arbeid. Jeg er superfornøyd med plasseringen min, både når det gjelder kommunen som arbeidsgiver, fantastiske kollegaer og spennende arbeidsoppgaver. Jeg jobber i programstøtten og er innom et bredt spekter av arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Eksempler på det jeg gjør er å være rådgiver for programleder og bistå prosjektlederne, arrangere workshops og samlinger, utforme kunnskapsgrunnlag, bidra i arbeid med forskningssøknad, ha kontakt med eksterne samarbeidspartnere og forsøke å oppdage og løfte frem mulige samhandlingsarenaer og avhengigheter mellom de ulike prosjektene.


Hvorfor søkte du Trainee Sør?

Fordi jeg ser på det som en unik mulighet for å prøve ut ulike arbeidsoppgaver i ulike virksomheter – og aller helst i både privat og offentlig sektor.

Hva engasjerer deg akkurat nå?

Hvordan programmer/prosjekter er bygget opp og fungerer! Det er et nytt fagfelt for meg, og det har virkelig fanget min interesse. Jeg har til og med vært på biblioteket for å låne bøker om prosjektledelse..

Hva er du mest stolt av å ha oppnådd det siste året?

Å skrive master mens jeg var i permisjon med minstemann og bli ansatt i Trainee Sør!

Hva er det modigste du har gjort?

Jeg skulle ønske jeg kunne si noe sånn som hoppet i fallskjerm eller badet i isvann eller noe sånn, kanskje det får være planen for det neste året..

Hvem/hva vil du hylle, og hvorfor?

Jeg vil hylle de jeg jobber sammen med nå! De arbeider hardt hver dag for at unge som står utenfor jobb eller skole skal bli inkludert i samfunnet som viktige ressurser. De er så engasjerte mennesker og det er en glede å jobbe sammen med dem.  

Hvor henter du inspirasjon i hverdagen? 

Jeg elsker å jogge, og her henter jeg masse inspirasjon til både privatliv og til hvordan jeg kan løse oppgaver på jobb.  

Hva må du ha på arbeidspulten din? 

Fischermans Friend/tyggis og leppepomade. Jeg hadde planer om å gjøre det fint med bilder osv. på pulten, det får bli på neste plassering 😊

 

Hvilken jobb kunne du ikke hatt? 

Jeg kunne nok ikke jobbet i en sjokoladefabrikk, der hadde nok fristelsene blitt for store..

 

Hva gleder du deg mest til det neste året?

Jeg gleder meg masse til sol og sommer! Videre gleder jeg meg til å være med eldstemann på sin første skoledag. Jeg ser også veldig frem til å prøve ut noe helt nytt i en ny plassering i Trainee Sør fra 1. september.

Sist – men ikke minst, nevn 3 gode grunner til å bli trainee i Trainee Sør!

  1. Få muligheten til å få teste ut og få erfaring fra tre ulike virksomheter.
  2. At en får mye ansvar og regnes med på lik linje med de andre ansatte i virksomheten.
  3. Muligheten til å treffe og bli kjent med masse nye folk!!