siren

Våre nye traineer – bli kjent med Siren Bruskeland

Siren er ei livsglad Sørlending som elsker nye utfordringer og mennesker! Hun gleder seg til hver dag på jobb og generelt det som gjør henne glad!

24-åringen er ei ekte Sørlending og kommer fra Mandal. Rettere sagt Palmekysten, som hun liker å kalle det. «Om sommeren er det veldig fint med strender og mye turister. Vi er ofte på hytteturer i skjærgården eller på holmeturer med båt», legger hun til. Siren har i hovedsak en økonomisk bakgrunn, med bachelor i Økonomi og ledelse fra BI i Oslo, og master i Økonomisk Styring fra UiA. Ikke nok med det, tok hun også emner innen IT og informasjonssystemer i masteren. Kombinasjonen nyter hun godt av i første plassering hos Agder Kollektivtrafikk der hun jobber med  utvikling. «Det beste med min nåværende plassering er at jeg lærer mye nytt. Det er veldig spennende med fremtidens kollektivtrafikk, da det er mange markedstrender og ny teknologi som skaper store endringer. I tillegg trives jeg veldig godt med de ansatte her- jeg gleder meg til hver dag på jobb», forteller Siren med stort engasjement om første periode.

Siren elsker å være med på å skape noe, og er oftest den som står i spissen for å gjennomføre. Hennes dedikasjon og arbeidsmoral kommer tydelig frem når hun snakker om arbeidsplassen og det som driver henne. «Jeg motiveres av mennesker og verdien man skaper for selskapet. Det som skiller Trainee Sør fra mange andre arbeidsplasser, tror jeg er muligheten til å bli involvert på et høyere nivå i selskapet. Møte med ledere og andre store selskap, man kommer nærmere beslutningstagerne og lærer utrolig mye av det», forteller hun videre.

På fritiden er Siren over gjennomsnittet aktiv og sosial, og liker spesielt å være ute i naturen. Hun la nylig håndballen på hylla etter mange år, men sitter ikke stille av den grunn. I tillegg til turer med venner og familie, går det mye i volleyball og andre uteaktiviteter på sommeren, og ski på vinteren. For å koble av, går hun tur i Furulunden og hører på podkast. Friområdet i Mandal er kjempevakkert, omringet av hvite strender og bølgebrus.

5 kjappe:

  • Hva spiser du til frokost? Spiser knekkebrød mens jeg løper til bussen.
  • Ferieplaner? Sørlandssommer med båt- og hytteliv i skjærgården. Har lyst til å få til Norgesferie, hvis det blir fint vær.
  • Fun fact? Jeg er veldig dårlig til å synge, og lager som regel egen tekst der jeg ikke vet hva de synger.
  • Slagord? Bruk tid på det som gjør deg glad!
  • Favoritt tv-program? Modern Family

Siren søkte som Trainee fordi hun så muligheten til å lære om og prøve ut ulike bedrifter og få kjennskap til forskjellige bransjer. «I tillegg syns jeg det virket som en mulighet til å få et sosialt nettverk med andre traineer, og knytte nettverk til næringslivet på Sørlandet», poengterer hun. Vi er veldig glade for å ha Siren blant årets traineer, og gleder oss til å se hvor det store engasjementet og arbeidsviljen fører henne videre!